Materialen


Webshop Rookvrije Generatie
In de webshop van de Rookvrije Generatie worden verschillende materialen aangeboden om te laten zien dat uw onderwijsinstelling rookvrij is, zoals borden, raamstickers en beachflags. Op de borden die hier bestelbaar staat niet de toevoeging ‘Dit terrein is’. Voor het aanduiden van het rookvrije schoolterrein zijn deze borden minder geschikt.

Borden ‘Dit terrein is rookvrij’
Is uw onderwijsterrein rookvrij? Bestel dan het bord ‘dit terrein is rookvrij’ en laat zien dat roken op en rond het school- of onderwijsterrein niet is toegestaan. Middels dit bord geeft u duidelijk aan dat het gaat om het hele terrein en niet alleen de plek waar het bordt hangt. De prijs van het bord is afhankelijk van het gewenste formaat, de afwerking en de bevestigingswensen van de school. 

Tip! Wilt u ook dit bord of andere materialen voor uw schoolplein bestellen? Bezoek dan de site voor de verschillende mogelijkheden. Maak bij het bestellen gebruik van de kortingscode RVG-Rookvrijschoolterrein, hiermee krijgt u 10% korting op de prijs exclusief btw. De kortingsregeling is voor scholen in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs en is geldig tot 1 januari 2022.

Heeft uw school het bord geplaatst? Deel dan uw foto op social media en noem daarbij #GezondeSchool en #rookvrijegeneratie. Twitter: @GezondeschoolNL (externe link), Facebook: @GezondschoolNL (externe link). Hiermee inspireert u andere scholen!
Uw foto kan als positief voorbeeld geplaatst worden op onze website. Mail naar [email protected].

Engelstalige borden
Voor onderwijsinstellingen in het hoger onderwijs zijn ook Engelstalige borden te verkrijgen om duidelijk te maken dat het onderwijsterrein rookvrij is. Let ook hier op het gebruik van borden waar op wordt aangegeven dat het om een rookvrij terrein gaat. Voor een overzicht van de (Engelstalige) producten, klikt u hier

Inspirerende filmpjes van andere scholen

Inspiratie krijgen of ervaringen en tips van andere scholen horen? Bekijk hier verschillende korte video’s.

Scroll to Top